Åpningstider: Ons – Lør kl. 16.00 – 23.30

Vi samarbeider med lokale matprodusenter

I Lillestrøm Lobby er vi opptatt av å samarbeide med lokale produsenter for å gi deg gode opplevelser med norsk mat i Lillestrøm. Samarbeidet med lokale leverandører i eget nærområde er også viktig for å vise frem det beste regionen har å by på til alle våre spisegjester – enten gjestene kommer fra eget nabolag, eller er tilreisende til Lillestrøm i forbindelse med møteplassene NOVA Spektrum skaper og legger til rette for. 

Gjennom vårt samarbeid med lokale produsenter bidrar vi også til å gi flere av de lokale produsentene muligheten til å lykkes. Sammen skaper vi positive ringvirkninger som utvikler regionen videre til felles beste.

Les mer om fire av de lokale matprodusentene vi samarbeider med i artiklene under. Tips oss også gjerne dersom du har gode forslag til andre lokale produsenter som kan være aktuelle leverandører til Lillestrøm Lobby.


Grøndalen Gård
Samarbeidet med Grøndalen gård gjør det mulig å servere syrlig ferskost fra lykkelige kyr i eget nærområde.

Les mer


Hvaler Krabbe
Samarbeidet med Hvaler-Krabbe er viktig for å skape gode matopplevelser med utgangspunkt i bærekraftige sjømatprodukter fra egen region.

Les mer


Eiker Gårdsysteri
Glade kuer sørger for god ost! Med utgangspunkt i dette produserer Eiker Gårdsysteri kvalitets-ost med egenprodusert melk som blir til gode og velsmakende måltider i Lillestrøm Lobby.

Les mer


Ask spekehus
Ved utkanten av Nordmarka med vakker utsikt utover Randsfjorden ligger Ask Spekehus. Her produseres prisbelønt spekemat som inngår i flere av måltidsopplevelsene til Lillestrøm Lobby.

Les mer