Åpningstider: Ons-lør kl. 16.00 – 23.30

Åpningstider: Ons-lør kl. 16.00 – 23.30

Meny

Vi gleder oss til å servere deg gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil basert på høy kvalitet i råvarer og tilberedning.

Forretter

Kamskjell

Pannestekte håndplukkede ferske kamskjell fra Frøya / 269
Sjøgress & blomkålkrem
(Bløtdyr, melk)

LOBBYS KRABBERULL

Krabbe fra Hvaler, stangselleri & kaviar / 245
(Fisk, gluten, melk, skalldyr, selleri)

COPPA SKINKE

Coppa skinke fra Ask i Åsbygda ved Jevnaker / 225
Frilandsgris speket 6 til 8 måneder, 
revet pepperknoll (Hadelandstrøffel) fra Thorbjørnsrud YsteriSmørbakt
(Melk)

Hovedretter

KYLLING BALlOTINE

Grillet spisskål & gulrot fra Skarstad Gartneri, brunet smør, kyllingsky / 245
(Melk)

Kveite

Smørbakt Sterling kveite fra Hjemland, kål, brokkolini / 395
mandelpotetkrem, Løyrom & smørsaus
(Fisk, melk)

GRILLET NORSK STORFE

Bakt sellerikrem, erter, sopp, rødvinssaus, sprø potetstrimler & sprø-løk / 375
(Melk, selleri)

GRILLET KÅL

Bakt selleripuré, søte erter, kapers & soyavinaigrette, sprø potet / 225
(Melk, selleri, soya)

DESSERTer

BRIE & HONNING

Briekrem av Brilliant Brie fra Thorbjørnrud, lokal honning & surdeigskrutonger  / 165
(Gluten, egg, lupin)

CRÈME BRûLÈE

Vår Norske versjon av klassikeren / 95
Vi lager den med økologisk Rørosrømme
(Egg, gluten)

BRINGEBÆR

Norske bringebær toppet med bringebærsorbet fra GO`IS på Hadeland / 110
(Melk)

Forretter

Julesnacks

En tallerken med utvalgte julefavoritter
Røkt Stjerne-laks fra Fredriks røkeri på Fiskehallen & egg – og dillkrem
Tynnskåret skinke fra Tronefjell, Nýrkrem & syltede sennepsfrø
Brie fra Dovre & krydderkompott
Surdeigsrundstykker, knekkebrød fra Sigdal & Kviteseidsmør
/ 245
(Gluten, melk, fisk, sennep, egg)

LOBBY`S KRABBERULL

Krabbe fra Hvaler, stangselleri & kaviar 
/ 245
(Fisk, gluten, melk, skalldyr, selleri)

COPPA SKINKE

Coppa skinke fra Ask i Åsbygda ved Jevnaker 
av Frilandsgris speket 6 til 8 måneder,
revet pepperknoll (Hadelandstrøffel) fra Thorbjørnsrud Ysteri
/ 195
(Melk)

Gravet kveite

Sterling kveite fra Hjelmland, hjemmesyltet agurk,
eggekrem, selleri, soya & sesamdressing
/ 245
(Fisk, egg, soya, sennep)

Hovedretter

Ribbe

Langtidsstekt sprø ribbe fra Prima Jæren, 
Medisterpølse & medisterkaker fra A. Idsøe,
Rødlål, mandelpoteter, rørte tyttebær & hjemmelaget julesaus
/ 595
(Melk)

Pinnekjøtt

Urøkt pinnekjøtt fra pølsemaker Albert Idsøe i Stavanger,
vossakorv, rotmos & pinnekjøttsky med persille
/ 695
Pinnekjøtt påfyll / 195
(Melk)

Lutefisk

Lutefisk fra Brødrene Andreassen på Verøy,
sprøstekt bacon, ertestuing, mandelpotet & hjemmelaget sennepssaus

Tilbehør:
Revet Brunost, fjellmandel potetlefse fra Ola-Lompa, 
Grov – og sterk sennep, sennepspulver & sirup
/ 635
Lutefisk påfyll / 195
(Melk)

Hovedretter

Indrefilet

Indrefilet av norsk storfe fra Jæren, sellerikrem, 
kongeøsterssopp, bakt sjalottløk & rødvinssaus
/ 595
(Melk, sulfitt)

Torsk & Erter

Pannestekt loin av fersk & villafanget torsk
ertepuré, erteskudd fra Lilleblad, sotet purre, smørsaus & Løyrom
/ 395
(Fisk, melk)

And

Rosastekt andebryst fra Gårdsand i Vestfold,
søtet rødkål, saltbakt eple, konfitert potet & madeirareduksjon
/ 395
(Melk, sulfitt)

Blomkål

Bakt og pannestekt norsk blomkål
ristet sopp, syltet løk, kapers, sellerikrem & soya vinaigrette
/ 295
(Melk soya)

DESSERTer

Multekrem

Multekrem med Nýr fra Grøndalen gård,
krokan, multesaus, sprøstekte vaffelsmuler
/ 145
(Melk)

Sjokolade & bringebær

Lag på lag med hvit og mørk sjokolade,
karamellisert hvit sjokolade & bringebær
/ 135
(Melk)

Verdens beste ost & pepperkake

Nidelven blå fra Gangstad gårdsysteri, Vinner av World cheese award 2023
peppekaker & solbær
/ 165
(Melk, gluten)