Åpningstider: Ons-lør kl. 16.00 – 23.30
Vi gleder oss til å servere deg gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil basert på høy kvalitet i råvarer og tilberedning.
Pannestekte håndplukkede ferske kamskjell fra Frøya / 269
Sjøgress & blomkålkrem
(Bløtdyr, melk)
Krabbe fra Hvaler, stangselleri & kaviar / 245
(Fisk, gluten, melk, skalldyr, selleri)
Coppa skinke fra Ask i Åsbygda ved Jevnaker / 225
Frilandsgris speket 6 til 8 måneder,
revet pepperknoll (Hadelandstrøffel) fra Thorbjørnsrud YsteriSmørbakt
(Melk)
Grillet spisskål & gulrot fra Skarstad Gartneri, brunet smør, kyllingsky / 245
(Melk)
Smørbakt Sterling kveite fra Hjemland, kål, brokkolini / 395
mandelpotetkrem, Løyrom & smørsaus
(Fisk, melk)
Bakt sellerikrem, erter, sopp, rødvinssaus, sprø potetstrimler & sprø-løk / 375
(Melk, selleri)
Bakt selleripuré, søte erter, kapers & soyavinaigrette, sprø potet / 225
(Melk, selleri, soya)
Briekrem av Brilliant Brie fra Thorbjørnrud, lokal honning & surdeigskrutonger / 165
(Gluten, egg, lupin)
Vår Norske versjon av klassikeren / 95
Vi lager den med økologisk Rørosrømme
(Egg, gluten)
Norske bringebær toppet med bringebærsorbet fra GO`IS på Hadeland / 110
(Melk)
En tallerken med utvalgte julefavoritter
Røkt Stjerne-laks fra Fredriks røkeri på Fiskehallen & egg – og dillkrem
Tynnskåret skinke fra Tronefjell, Nýrkrem & syltede sennepsfrø
Brie fra Dovre & krydderkompott
Surdeigsrundstykker, knekkebrød fra Sigdal & Kviteseidsmør
/ 245
(Gluten, melk, fisk, sennep, egg)
Krabbe fra Hvaler, stangselleri & kaviar
/ 245
(Fisk, gluten, melk, skalldyr, selleri)
Coppa skinke fra Ask i Åsbygda ved Jevnaker
av Frilandsgris speket 6 til 8 måneder,
revet pepperknoll (Hadelandstrøffel) fra Thorbjørnsrud Ysteri
/ 195
(Melk)
Sterling kveite fra Hjelmland, hjemmesyltet agurk,
eggekrem, selleri, soya & sesamdressing
/ 245
(Fisk, egg, soya, sennep)
Langtidsstekt sprø ribbe fra Prima Jæren,
Medisterpølse & medisterkaker fra A. Idsøe,
Rødlål, mandelpoteter, rørte tyttebær & hjemmelaget julesaus
/ 595
(Melk)
Urøkt pinnekjøtt fra pølsemaker Albert Idsøe i Stavanger,
vossakorv, rotmos & pinnekjøttsky med persille
/ 695
Pinnekjøtt påfyll / 195
(Melk)
Lutefisk fra Brødrene Andreassen på Verøy,
sprøstekt bacon, ertestuing, mandelpotet & hjemmelaget sennepssaus
Tilbehør:
Revet Brunost, fjellmandel potetlefse fra Ola-Lompa,
Grov – og sterk sennep, sennepspulver & sirup
/ 635
Lutefisk påfyll / 195
(Melk)
Indrefilet av norsk storfe fra Jæren, sellerikrem,
kongeøsterssopp, bakt sjalottløk & rødvinssaus
/ 595
(Melk, sulfitt)
Pannestekt loin av fersk & villafanget torsk
ertepuré, erteskudd fra Lilleblad, sotet purre, smørsaus & Løyrom
/ 395
(Fisk, melk)
Rosastekt andebryst fra Gårdsand i Vestfold,
søtet rødkål, saltbakt eple, konfitert potet & madeirareduksjon
/ 395
(Melk, sulfitt)
Bakt og pannestekt norsk blomkål
ristet sopp, syltet løk, kapers, sellerikrem & soya vinaigrette
/ 295
(Melk soya)
Multekrem med Nýr fra Grøndalen gård,
krokan, multesaus, sprøstekte vaffelsmuler
/ 145
(Melk)
Lag på lag med hvit og mørk sjokolade,
karamellisert hvit sjokolade & bringebær
/ 135
(Melk)
Nidelven blå fra Gangstad gårdsysteri, Vinner av World cheese award 2023
peppekaker & solbær
/ 165
(Melk, gluten)