Åpningstider: Ons – Lør kl. 16.00 – 23.30

Møt vår lokale leverandør: Grøndalen gård

I Lillestrøm Lobby er vi stolte over vårt samarbeid med Grøndalen gård og andre lokale matprodusenter. Samarbeidet med lokale leverandører gjør det mulig å ha en meny som varierer med sesong og årstid ut fra når råvarene er på sitt beste. I tillegg får vi tilgang på råvarer av ekte kvalitet som blir til ekte og ærlig mat basert på norske og nordiske mattradisjoner.

Når vi handler direkte fra produsent, slipper vi også fordyrende mellomledd. Dette gjør det mulig å tilby gode måltider til en fornuftig pris. Samtidig skaper vi positive ringvirkninger i vårt eget nærmiljø, og får vist frem det beste Norge har å by på til alle våre spisegjester.

Hver produsent har sine unike produkter og sin unike historie. Samtidig bidrar alle til at vi kan tilby deg gode måltidsopplevelser fra vårt kjøkken.


Velkommen til Lillestrøm Lobby for gode opplevelser med norsk kvalitetsmat i Lillestrøm.

Bli bedre kjent med Grøndalen gård

– Vi synes det er veldig kjekt at et lokalt spisested som er kjent for gode matopplevelser velger å benytte seg av en lokal produsent som ligger bare en liten halvtime unna Lillestrøm. Når Lillestrøm Lobby bruker Nyr, betyr det også at enda flere får oppleve vår unike ferskost. Dette motiverer oss sterkt i vårt daglige arbeid med å utvikle gården og osteproduksjonen videre.

Samarbeidet med Grøndalen gård gjør det mulig for Lillestrøm Lobby å servere syrlig ferskost fra lykkelige kyr i eget nærområde.

Skikkelig nisjeprodukt

Våren 2018 tok Lars Kristian Grøndahl over Grøndalen gård i Nes på Romerike. Med god hjelp av sine foreldre viderefører han gårdstradisjonene med økologisk melkeproduksjon og eget meieri.  Det er på denne gården den kjente og prisbelønte osten Nyr blir produsert. Nyr er et skikkelig nisjeprodukt i form av en syrlig, kry ferskost som produseres av pasteurisert helmelk uten noen form for tilsetningsstoffer. Når melken er syrnet ferdig henges massen opp i osteposen slik at mysen renner av. Dette gir Nyr helt unik fylde og konsistens.  

Høy plassering i verdensmesterskapet for ost

Ferskosten fra Grøndalen gård har fått stor oppmerksomhet i matmiljøet de senere årene, godt hjulpet av at økologisk Nyr kapret en gjev sølvplass i verdensmesterskapet for ost i 2018. Osten har mange og allsidige bruksmuligheter og egner seg svært godt for å skape unike matopplevelser basert på smak og kvalitet.   

Dyrevernmerket som første meieriprodukt

For Grøndalen gård er dyrevelferd svært viktig. Gården drives økologisk med et løsdriftsfjøs og beiteområder som er i bruk gjennom store deler av året. På Grøndalen gård får kuene lov til å ta vare på egen kalv i to måneder etter fødselen. Alle kalvene har også en egen avdeling som er forbeholdt de unge dyrene. Som første meieriprodukt fikk Nyr Dyrevernsmerket – Dyrevernalliansens eget matmerke for dyrevelferd, med strenge kriterier knyttet til dyrevelferd og med ekstern inspeksjon og sertifisering av dyreholdet og gårdsdriften.

For Lillestrøm Lobby er Grøndalen gård en viktig leverandør av høykvalitetsråvarer fra eget nabolag.