Sommerstengt: 07.juli – 21. August

Din møteplass
i Lillestrøm

Vi har lokaler som egner seg perfekt for sosiale og faglige sammenkomster for bedrifter, organisasjoner og andre som trenger et sted å møtes.

Mange muligheter

Legg ditt neste frokostmøte til oss eller la oss hjelpe deg med å lage en perfekt ramme rundt din sommeravslutning.  Velg lunsj eller middag fra vår meny, eller be om et eget mat- og drikkeforslag tilpasset gruppen du ønsker å skape en positiv opplevelse for.

Vi har lokaler som egner seg for både store og små grupper, og der det også er mulig å legge til rette for levende musikk eller annen underholdning. En stor bar midt i lokalet sørger for uformell stemning og gode minglemuligheter.

Lillestrøm Lobby er også perfekt for deg som ønsker å gjennomføre egne møter, kurs og konferanser med en sosial avslutning eller et velsmakende måltid i hyggelige omgivelser etter endt samling.

Lillestrøm Lobby har sentral beliggenhet bare noen minutter unna Lillestrøm sentrum og byens tog- og busstasjon. Gode parkeringsmuligheter med 1250 parkeringsplasser rett utenfor døren.

Chambre sépareé

Vi har to flotte, mindre møterom i tilknytning til Lillestrøm Lobby. 

De to møterommene egner seg like godt for sosialt samvær som for møter og mindre mottakelser. Her får du et rom med VIP-behandling og komfortable sitteplasser.

Chambre sépareé med vår dagpakke inkluderer dagens 2-retters lunsj med mineralvann, frisk frukt og ferske bakevarer servert i møterommet og kontinuerlig servering av vann, kaffe og te.

Vigernes
Rundt «styrebord» med plass til 10-12 personer. Vegghengt skjerm.

Volla
Plass til 8 personer. Vegghengt skjerm.

Mat til møtet

Vår dagpakke koster fra 895,- per person og inkluderer;

  • Dagens 2-retters lunsj med mineralvann fra Roma Mineralvannfabrikk
  • Frisk frukt og ferske bakevarer servert i møterommet
  • Kaffe fra Romerike Kaffebrenneri
  • Vann med og uten bobler