Åpningstider: Ons – Lør kl. 16.00 – 23.30

Our story

Lillestrøm Lobby åpnet dørene 2. november i 2022 og skal være en møteplass i byen hvor det er godt å være. Her skal det være åpent for alle – en raus og åpen storstue og et naturlig møtested mellom kultur, næring, folk og mat.

Med Lobby ønsker vi å bidra til å skape liv i Lillestrøm ved å betrakte stedet som et offentlig rom som inviterer til bruk på mange ulike måter. 

Lobby skal være et foretrukket sted for samvær, opplevelser, mat og drikke – et kult sted å møtes. Noe man ikke ønsker å gå glipp av. Et sted å bli glad i – et sted å komme tilbake til. Et sted med stor takhøyde og en uformell, livlig stemning.

Her skal man kunne møte venner, treffe nye bekjentskaper eller finne en rolig krok for seg selv. Et inspirerende sted å møtes over et smakfullt måltid etter et besøk på et arrangement, eller som en egen destinasjon i seg selv.

Klassisk interiør med moderne detaljer

Interiøret hos oss er en blanding mellom et klassisk brasseri og bistro. Vi har holdt fast ved det litt elegante uttrykket, og dyrket de små detaljene i materialer og form, samtidig som det underordner seg den moderne arkitekturen som rammer det hele inn.

Sammen med utsøkt mat, og stemningsskapende musikk ønsker vi å gi deg som gjest en touch av Europa, og invitere deg inn til en gjestfri og personlig opplevelse i en inkluderende atmosfære. 

Høy kvalitet i råvarer og tilberedning

På samme måte som at vårt interiør er en blanding mellom det klassiske og det moderne er maten også en blanding mellom det gamle kjente, og moderne vrier.

Hos oss får du klassiske retter som fornyes og presenteres på en moderne måte. Blant annet signaturretten Lobbys Crabroll, Tartar eller and fra Holte Gård.

Våre kokker bruker sin erfaring og kompetanse på å utvikle rettene, for stadig å forbause og overraske våre gjester. I tillegg kan alle rettene enkelt forvandles til vegetariske for de som måtte ønske dette.

Maten vår vil variere og alltid være utviklet med tanke på hva som er i sesong. I tillegg bruker vi bærekraftige og lokale råvarer og leverandører så ofte vi klarer.

Det er viktig for oss å være sikker på at alt vi serverer er av god kvalitet og at vi støtter lokalsamfunnet rundt oss. Derfor henter vi mye råvarer fra mindre produsenter som gjerne holder til lokalt.