Åpningstider: Ons – Lør kl. 16.00 – 23.30

Har du noe å feire?
La oss hjelpe deg!

Vi vil gjerne legge til rette for at du får en fin opplevelse i forbindelse med din neste begivenhet. Vi er en perfekt arena for jubileum, bursdagsfeiringer og andre store og små høydepunkter som fortjener en markering.

Lokaler som inviterer til fest!

Våre lokaler passer også ypperlig for bedrifter og arbeidsplasser som ønsker å samles til en sosial ettermiddag eller kveld.

Feir din begivenhet hos oss med en velsmakende lunsj eller middag, eller legg hele feiringen til oss.

Vi har lokaler som egner seg for ulike grupper, og der det også er mulig å legge til rette for levende musikk eller annen underholdning. Det tekniske utstyret i Lillestrøm Lobby omfatter en stor og moderne LED-skjerm på hele 138 tommer og et lydanlegg som gir god lyd i hele lokalet. I tillegg har vi flere rom og saler i ulike størrelser som også står til våre gjesters disposisjon.

Lillestrøm Lobby har sentral beliggenhet bare noen minutter unna Lillestrøm sentrum og byens tog- og busstasjon. Gode parkeringsmuligheter med 1250 parkeringsplasser rett utenfor døren.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med en vellykket feiring – ta kontakt med oss i dag!

God mat og drikke

Lillestrøm Lobby sørger for at du får en god start på dagen gjennom fersk kaffe og velsmakende bakverk. På lunsj- og middagsmenyen finner du et variert utvalg retter basert på sunne og gode råvarer, og der mange lokale produsenter er med på å sette sitt preg på de gode smaksopplevelsene.

Ambisjonen til Lillestrøm Lobby er å servere gode måltider til en fornuftig pris gjennom å lage spennende sammensetninger på mat- og drikkeområdet som er i tråd med den nordiske brasseristilen.

Lillestrøm Lobby setter sammen menyen ut fra når råvarene er på sitt aller beste. Vi tilpasser derfor menyen ut fra årstid og sesong. Samtidig sørger vi for å finne frem til lokale råvarer som tilfører måltidsopplevelsene noe ekstra. Bli derfor ikke overrasket over om du blir presentert for kortreist krabbe fra Hvaler eller risotto med ferskost fra Grøndalen gård på menykartet.

Et godt måltid er ikke komplett uten god drikke til. Lillestrøm Lobby har et stort utvalg på området for vin og andre drikkevarer. Spør våre medarbeidere hva de anbefaler, eller velg din favoritt fra vår rikholdige vinmeny. Hos oss går du verken sulten eller tørst hjem.

Våre fasiliteter

Lillestrøm Lobby er et varmt, hyggelig og lunt sted som passer like bra til en hyggelig kveld sammen med venner og familie, som til større selskaper og grupper. Restauranten har 130 sitteplasser med ulike bordsettinger tilpasset ethvert behov og ønske.  Her kan du finne roen i myke og behagelige møbler mens du nyter gode måltidsopplevelser sammen med dem du er glad i.

Beveg deg også gjerne fra restaurantdelen til baren som ligger sentralt plassert i Lillestrøm Lobby. Baren representerer et smykke i seg selv, og er nærmest å betrakte som en skulptur med sine buede former og elegante lyssetting. Dette er et sted som egner seg perfekt både som minglested og som en hyggelig og uformell møteplass – enten du tar turen til oss med dem du kjenner fra før, eller rett og slett er nysgjerrig på å stifte nye bekjentskaper.

Lillestrøm Lobby har også to flotte og stilfulle møterom, eller Chambre Separee, som står tilgjengelig for alle gjester. Møterommene har en kapasitet på henholdsvis 8 og 10-12 personer, og er fullt utstyrt med det du trenger av hjelpemidler og utstyr. Legg ditt neste møte til oss og avslutt med et hyggelig måltid i Lillestrøm Lobby. Du kan selvsagt også bestille servering direkte i disse ekskulsive rommene, møtemat, familiemiddagen eller kanskje styremiddagen på jobben.