Åpningstider: Ons – Lør kl. 16.00 – 23.30

Møt vår lokale leverandør: Ask spekehus

I Lillestrøm Lobby er vi stolte over vårt samarbeid med Ask spekehus og andre lokale matprodusenter. Samarbeidet med lokale leverandører gjør det mulig å ha en meny som varierer med sesong og årstid ut fra når råvarene er på sitt beste. I tillegg får vi tilgang på råvarer av ekte kvalitet som blir til ekte og ærlig mat basert på norske og nordiske mattradisjoner.

Når vi handler direkte fra produsent, slipper vi også fordyrende mellomledd. Dette gjør det mulig å tilby gode måltider til en fornuftig pris. Samtidig skaper vi positive ringvirkninger i vårt eget nærmiljø, og får vist frem det beste Norge har å by på til alle våre spisegjester.

Hver produsent har sine unike produkter og sin unike historie. Samtidig bidrar alle til at vi kan tilby deg gode måltidsopplevelser fra vårt kjøkken.

Velkommen til Lillestrøm Lobby for gode opplevelser med norsk kvalitetsmat i Lillestrøm.

Bli bedre kjent med Ask spekehus

Ask er stolte av at Lillestrøm Lobby har valgt å ha oss på menyen, og med det er med på å fronte norsk, lokal mat fra mindre produsenter. ASK sine produkter har allerede rukket å bli kjente og kjære for noen, men gjennom dette samarbeidet når vi ut til flere og nye kunder, og det skapes en større bevissthet rundt vår merkevare.

Ved utkanten av Nordmarka med vakker utsikt utover Randsfjorden ligger Ask Spekehus. Her produserer ekteparet Kristoffer og Anne Marte Ruud Evang prisbelønt spekemat som inngår i flere av måltidsopplevelsene til Lillestrøm Lobby.

Spekemat uten tilsetningsstoffer

Historien til Ask spekemat går tilbake til 2013 da Anne Marte og Kristoffer startet med produksjon av kvalitetsprodukter fra egne økologiske sauer i et lite stabbur. Året etter stod et nybygd pølsemakeri på 160 kvadratmeter klart på gården, og de siste årene er lokalene utvidet ytterligere for å møte en stadig voksende etterspørsel etter kvalitetsproduktene fra Jevnaker.  Spekematen produseres uten bruk av tilsetningsstoffer med vekt på å få frem unike smaksopplevelser. Dette har blitt lagt merke til både i Norge og i utlandet, og Ask Gård har i løpet av de siste årene møtt stadig større interesse for produktene de produserer med utgangspunkt i et dyrehold med høy oppmerksomhet om god dyrevelferd.

Felles lidenskap

 For Kristoffer og Anne Marte er bærekraftig produksjon, dyrevelferd og godt håndverk tre sentrale verdier som gjennomsyrer alt de gjør, og som er medvirkende til at Lillestrøm Lobby har inngått et samarbeid med Ask spekehus. Samarbeidet gjør det mulig å skape gode opplevelser med norsk kvalitetsmat i Lillestrøm Lobby basert på en felles lidenskap for ekte og ærlig mat.