Åpningstider: Ons – Lør kl. 16.00 – 23.30

Møt vår lokale leverandør: Eiker gårdsysteri

I Lillestrøm Lobby er vi stolte over vårt samarbeid med Eiker gårdsysteri og andre lokale matprodusenter. Samarbeidet med lokale leverandører gjør det mulig å ha en meny som varierer med sesong og årstid ut fra når råvarene er på sitt beste. I tillegg får vi tilgang på råvarer av ekte kvalitet som blir til ekte og ærlig mat basert på norske og nordiske mattradisjoner.

Når vi handler direkte fra produsent, slipper vi også fordyrende mellomledd. Dette gjør det mulig å tilby gode måltider til en fornuftig pris. Samtidig skaper vi positive ringvirkninger i vårt eget nærmiljø, og får vist frem det beste Norge har å by på til alle våre spisegjester.

Hver produsent har sine unike produkter og sin unike historie. Samtidig bidrar alle til at vi kan tilby deg gode måltidsopplevelser fra vårt kjøkken.

Velkommen til Lillestrøm Lobby for gode opplevelser med norsk kvalitetsmat i Lillestrøm.

Bli bedre kjent med Eiker gårdsysteri

– Det er litt for sjeldent at spisesteder i Norge satser på opplevelser med norsk mat. Dette gjør at vi setter stor pris på samarbeidet med Lillestrøm Lobby som bruker vår kvalitets-ost til å gi sine gjester en spesiell matopplevelse. Neste gang du spiser på Lillestrøm Lobby, håper vi du tenker på våre glade kuer og at våre osteprodukter fremstilles uten bruk av kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler – vi leverer pur vare!

Glade kuer sørger for god ost! Med utgangspunkt i dette produserer Eiker Gårdsysteri kvalitets-ost med egenprodusert melk som blir til gode og velsmakende måltider i Lillestrøm Lobby.

Prisbelønte oster

Eiker Gårdsysteri i Hokksund står bak flere prisbelønte oster med Holtefjell XO og Camembert som de mest kjente. Gårdsysteriet er utstyrt med moderne produksjonsutstyr, modningsrom og kjølelager. Samtidig har de valgt sin egen produksjonsfilosofi – og fremstiller osteprodukter uten kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.

God dyrevelferd

Ysteriet som ligger nært Holtefjellet bruker også utelukkende fersk melk fra egne kuer, og har full kontroll på alle ledd i egen produksjonskjede for å unngå at tilfeldigheter skal ødelegge kvaliteten på melken som gir ostene den gode smaken. I tillegg står dyrevelferd høyt på dagsorden. Gjennom et eget løsdriftsfjøs gjør man det mulig for dyrene å selv bestemme når de vil spise og melkes. Kuene får også en egen diett og har til og med sin egen spesialdesignede roterende ku-børste som de kan klø seg på. Alt bygger på en filosofi om at glade og lykkelige dyr gir den beste melkekvaliteten.  

Ny generasjon på vei inn

Anne Marie Sando har drevet Eiker gårdsysteri gjennom mange år, men har nå overlatt stafettpinnen til Ida Alvsaker og mannen Even Tandberg. De ferske eierne planlegger å videreføre driften samtidig som Anne Marie forblir en viktig mentor for de nye driverne.

Samarbeidet med Eiker Gårdsysteri gjør at Lillestrøm Lobby kan tilby unike og smakfulle måltider med ekte kvalitets-ost fra Norge til alle spisegjester.