Sommerstengt: 07.juli – 21. August

Velkommen til en uforglemmelig julebordsopplevelse!

Når vinterens første frost legger seg som et sølvfarget teppe over Lillestrøm, åpner vi i Lillestrøm Lobby dørene for en julebordsesong som vil skape magiske minner og kulinariske øyeblikk du sent vil glemme. Denne julesesongen inviterer vi deg til å bli med oss på en smakfull reise gjennom nordisk brasseristil og lokale delikatesser.

I november starter vi julebordsesongen
I Lillestrøm Lobby er vår lidenskap for kvalitetsmat og lokal matkultur tydelig i hvert eneste måltid vi serverer. Vi samarbeider tett med lokale matprodusenter for å sikre at hver tallerken vi serverer er fylt med autentiske smaker og ferske råvarer. Fra gård til bord, kan du forvente deg en kulinarisk opplevelse som hyller den rike nordiske matarven.

Variert julebordsmeny
Vår julebordsmeny gir deg valget mellom en enkel julemiddag som varmer hjertet og metter sulten, eller en overdådig meny bestående av opptil seks delikate retter som tar deg med på en reise gjennom smaksspekteret av julens herligheter.

Dra nytte av vår unike nordiske brasseristil og prøv våre signaturretter – Pinnekjøtt-terrin med bacon av lam og sylta sennepfrø. Denne nyskapende vrien på en klassiker vil garantert forbløffe ganen din. Alternativt kan du fråtse i mørt andebryst fra Holte gård, servert med savoykål og karamellisert selleri. Disse rettene er bare smakebiter av det mangfoldige utvalget vår julemeny har å tilby.

Book julebord allerede nå!
Å booke bord hos oss er enkelt. Uansett om du planlegger en koselig sammenkomst med kolleger eller en feiring med familie og venner, tilbyr vi fleksible bordalternativer som passer til din gruppestørrelse. Vårt dedikerte team står klare til å ønske deg velkommen med varme smil og profesjonell service.

Gjør julebordet ditt til noe ekstra spesielt i år ved å reservere bord på Lillestrøm Lobby. Her blir ikke bare smaksløkene tatt med på en reise gjennom nordisk kulinarisk kunst, men du får også oppleve sjarmen av samarbeidet med lokale matprodusenter som bringer hjertevarme til hvert måltid. Book bord nå, og la oss sammen skape minner som vil varme deg gjennom hele vinteren.

Ønsker du heller klassisk julemat?
Vår utvalgte klassiske norske julemat er mer enn bare mat. Den er en hyllest til våre røtter, en feiring av samhold og en mulighet til å dele smil og latter med dem vi setter pris på. Fra saftig pinnekjøtt og møre medisterkaker, til lutefisk og ribbe, og duften av nystekte kransekaker og multekrem, hver rett er en smakfull påminnelse om våre kjæreste tradisjoner. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer for enhver bedrifts behov, enten det er en intim lunsj eller en storslått bankett.