Åpningstider: Ons – Lør kl. 16.00 – 23.30

Winemaker Dinner med Quinta Do Vallado

Velkommen til Winemaker Dinner 22. mars kl. 18.00 i Lillestrøm Lobby!

Portugisiske Quinta Do Vallado gjør sitt etterlengtede Norgesbesøk på Lillestrøm Lobby, og inviterer deg til en unik Winemaker Dinner. Opplev en uforglemmelig kveld der de guider deg gjennom et imponerende utvalg av sine rødviner, hvitviner og sine ikoniske portviner.

Fra sin idylliske beliggenhet i Douro-dalen har Vallado dyrket vindruer med enestående kunnskap og forpliktelse til høy kvalitet helt siden 1716. Mange av deres viner har blitt hyllet med prestisjefylte utmerkelser og er synonyme med kvalitetsvin fra Douro i Portugal.

Bli med oss på en helaften med Vallado og Lillestrøm Lobby, hvor vi serverer en eksklusiv fire-retters meny spesiallaget for å komplementere seks av deres utvalgte vinene. Fordyp deg i kunnskapen til Quinta Do Vallado og deres rike vinhistorie mens du nyter deilig mat i en hyggelig atmosfære. 

Som prikken over i-en vil smakingen inkludere en unik og eksklusiv 120 år gammel portvin med et meget begrenset opplag på kun 933 flasker, en uovertruffen opplevelse for å avrunde denne fantastiske kvelden. 

Velkommen til en kveld med vin, mat og historie på sitt aller beste.

Pris: 1850,- per person

OBS: begrenset antall plasser.
Book digital billett ved å velge riktig dato og klokkeslett for eventet her: