Åpningstider: Ons – Lør kl. 16.00 – 23.30

Viltaften på Lillestrøm Lobby

Vi inviterer deg til en uforglemmelig viltaften basert på ekte kvalitetsråvarer fra lokale produsenter og jegere. Hvert element i vår viltmeny er nøye utvalgt for å gi deg den beste smaken på av høsten, samtidig som vi respekterer og fremmer bærekraftig matproduksjon.

Når høsten glir inn og farger landskapet med varme nyanser av rød, oransje og gult, bringer den med seg en rikdom av smaker og opplevelser i skog og mark. Vi i Lillestrøm Lobby ønsker å omfavne den stemningsfulle årstiden gjennom å invitere deg til våre viltkvelder i oktober. Her lar vi gjestene dykke ned i naturens gleder og utforske høstens kulinariske opplevelser.

En fest for sansene
Viltkveldene tar deg med på en smaksreise gjennom de hjertevarme smakene av høsten. Vår kulinariske ekspertise og lidenskap for sesongbasert mat kommer til liv i hvert eneste rett. Fra delikate forretter som kombinerer friskhet og tekstur til hovedretter som hyller viltets unike smak og saftighet – du vil oppleve hvordan naturens gaver blir omgjort til kunst på tallerkenen.

På våre viltkvelder i oktober setter vårt kjøkken sammen en spennende meny som presenterer de ulike aspektene av viltkjøtt. De smakfulle rettene er skapt for å feire sesongens gleder og for å gi deg en autentisk smaksopplevelse.

Vår viltmeny
Risotto med skogssopp og jordskokk
Grillet fjellørret og sikrogn
Ytrefilet av elg
Multer med prisbelønt ferskost fra Grøndalen gård

Drikke og drikkepakker
Du kan velge mellom ulike drikkepakker til menyen.  Vi har satt sammen pakker både med og uten alkohol som passer med menyen for viltkveldene.

Datoer for arrangement: Lørdag 7.oktober, Lørdag 14.oktober, Fredag 20.oktober, Lørdag 21.oktober.  
Tidspunkt: Fra kl 16:00
Viltmeny: 865,- per person
Booking: hello@lillestromlobby.no eller book bord her