KAFFEBAR: ONS – LØR 16.00 – 23.30  |  RESTAURANT: ons – lør 16.00 – 23.30

Sjømat & Rosini kaviar med André Misund

Velkommen til oss for en festlig og lærerik kveld 2. mars kl 18:00 

Bli med på en inspirerende kveld med sjømatlegenden André Misund, en av Norges fremste eksperter innen havets delikatesser, Rosini kaviar og fagsjef hos Lerøy Sjømatgruppen. Andrè, en lidenskapelig kokk med et sterkt forhold til havet, dedikerer det meste av sin fritid til fisking og dykking.

Opplev hans unike fortellerevne og inngående kunnskap om råvarene fra vår kyst. Utforsk skalldyr, tang og villfisk mens du drar nytte av hans 30 års erfaring som sjømatekspert og aktiv fisker.

Vi vil også introdusere viner nøye tilpasset hver rett, slik at du kan utforske ulike områder og årganger gjennom måltidet. Alternative drikkepakker er også tilgjengelige.

Pris. Kr. 1695, inkludert 4-retters sjømatmeny og drikkepakke

Kvelden starter med smaking på Rosini kaviar i Loungen

Kjøp digital billett ved å velge riktig dato og klokkeslett for eventet.
Her er det begrensede plasser, så book nå: