Sommerstengt: 07.juli – 21. August

Sjirvani er restaurantsjef

Sjirvani har en Bachelor i statsvitenskap og er restaurantsjef i Lillestrøm Lobby.

Hva er dine arbeids- og ansvarsoppgaver i Lillestrøm Lobby?
Jeg jobber som restaurantsjef og har ansvar for alt fra markedsføring og kunderelasjoner til budsjettering og oppfølgning av medarbeidere i Lillestrøm Lobby.

Restaurantbransjen har vært mitt arbeidssted helt fra 16årsalderen av. En av de første jobbene var å være medhjelper til ølbrygging og hotellmedarbeider på Røros Hotell. Etter det har det gått slag i slag med ulike stillinger hos blant annet Gamle Raadhus, Vaaghals og Code Restaurant før jeg takket ja til stillingen som restaurantsjef her på Lillestrøm. 

Hva er det beste med å jobbe i Lillestrøm Lobby?
Det beste med å jobbe i Lillestrøm Lobby er å se hvordan de daglige arbeidsoppgavene påvirker det helhetlig inntrykket av NOVA Spektrum, og hvordan Lillestrøm Lobby er med på å skape gode mat- og drikkeopplevelser – både for lokalbefolkningen i nærområdet, og for alle de som skal delta på messene og arrangementene til NOVA Spektrum.

Hva er det som gjør at Lillestrøm Lobby er et spisested alle bør oppleve?
Lillestrøm Lobby er et spisested alle bør oppleve basert på vårt tydelige løfte om at vi skal gi alle kunder den beste opplevelsen. Tilbakemeldingene vi mottar fra våre spisegjester viser at vi er på rett vei og at det er vel verdt å ta en tur til oss!

Hva gjør du når du ikke er på jobb og kobler av?
Jeg er veldig glad i å jobbe, og bruker mye av tiden min på dette. Det er imidlertid fint å koble av med fysisk aktivitet – det kan være alt fra å ta en tur på treningssenteret til klatring og alpint.