Åpningstider: Ons – Lør kl. 16.00 – 23.30

Nå åpner vi igjen – med en spennende høst i vente!

Hold av 16. august i forbindelse med vår første åpningsdag etter sommeren. Vi lover gode opplevelser med norsk mat og har allerede planene klare for flere spennende aktiviteter i høst!

Fra onsdag 16.august er alle våre dyktige medarbeidere på plass igjen for å skape nye mat- og drikkeopplevelser basert på en variert meny.  Hos oss får du ekte og ærlig mat basert på når råvarene er på sitt beste, og med utgangspunkt i norske og nordiske mattradisjoner.

Mange av leverandørene vi samarbeider med er lokale matprodusenter fra eget nærområde. Gjennom samarbeidet sikrer vi høy kvalitet på råvarene samtidig som vi unngår fordyrende mellomledd. Dette gjør at vi kan servere gode måltider og gjøre deg mett til en fornuftig pris.  

Hver uke har vi også dagens rett til kun 189,-.

Mange planlagte aktiviteter i høst
Vi er og skal være en møteplass for nærmiljøet og alle som er glade i Lillestrøm og omegn. Dette tar vi på alvor gjennom å lage flere spennende aktiviteter i Lillestrøm Lobby i høst.

Start dagen på et frokostmøte hos oss, eller inviter med kollegaer og venner på After-work med gode beats og godt drikke.  I høst planlegger vi også Afternoon-tea og vilt-aften. Og er du glad i både god mat og god vin, så husk å meld deg på vår Winemakers Diner der vi tar frem våre beste anbefalinger til hver rett.

Mer informasjon om alle våre planlagte aktiviteter kommer fortløpende.  Følg oss gjerne i sosiale medier og se også aktivitetsoversikt på våre hjemmesider.

Ny høstmeny
Vi har fått mye skryt og mange gode tilbakemeldinger på vår mat og service. I høst lanserer vi en ny meny med ulike retter som alle er basert på kvalitetsråvarer fra produsenter med ekte kjærlighet til høy kvalitet.

Julen
Nå er vi ferdige med Juli, da må vi snart tenke på julen.  Vi ordner julebord til både store og små grupper med god variasjon. 

Hos oss kan du velge mellom en enkel julemiddag eller en meny bestående av opptil seks retter. Nyt pinnekjøtt terrin med bacon av lam og sylta sennepfrø, eller gå for and fra Holte gård med savoy kål og karamellisert selleri.

Vi gleder oss til høsten, og ønsker deg velkommen tilbake til oss fra onsdag 16.august!

«Lillestrøms beste restaurant! Fantastisk mat og veldig hyggelige og kunnskapsrike servitører. Virkelig verdt et besøk, vi kommer tilbake igjen og igjen!»

Tilbakemelding fra gjest på Tripadvisor