Åpningstider: ons-lør kl. 16.00 – 23.00
Åpningstider: ons-lør kl. 16.00 – 23.00
Åpningstider: Ons-lør kl. 16.00 – 23.30
Vi gleder oss til å servere deg gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil basert på høy kvalitet i råvarer og tilberedning.
En tallerken med utvalgte julefavoritter
Røkt Stjerne-laks fra Fredriks røkeri på Fiskehallen & egg– og dillkrem
Tynnskåret skinke fra Tronefjell, Nýrkrem & syltede sennespfrø
Brie fra Dovre & krydderkompott
Surdeigsrundstykker, knekkebrød fra Sigdal & Kviteseidsmør
/ 265
(Gluten, melk, fisk, sennep, egg)
Coppa skinke fra Ask i Åsbygda ved Jevnaker
av Frilandsgris speket 6 til 8 måneder,
revet pepperknoll (Hadelandstrøffel) fra Thorbjørnsrud Ysteri
/ 195
(Melk)
Sterling kveite fra Hjelmeland, hjemmesyltet agurk,
eggekrem, selleri, soya & sesamdressing
/ 255
(Fisk, egg, soya, sennep)
Langtidsstekt sprø ribbe fra Prima Jæren,
medisterpølse & medisterkaker fra A. Idsøe,
rødkål, mandelpoteter, rørte tyttebær & hjemmelaget julesaus
/ 595
(Melk)
Urøkt pinnekjøtt fra pølsemaker Albert Idsøe i Stavanger,
vossakorv, rotmos & pinnekjøttsky med persille
/ 635
Pinnekjøtt påfyll / 195
(Melk)
Lutefisk fra Brødrene Andreassen på Verøy,
sprøstekt bacon, ertestuing, mandelpotet & hjemmelaget sennepssaus
Tilbehør:
Revet brunost, fjellmandel potetlefse fra Ola-Lompa,
grov– og sterk sennep, sennepspulver & sirup
/ 635
Lutefisk påfyll / 195
(Fisk, melk, gluten, sennep)
Indrefilet av norsk storfe fra Jæren, sellerikrem,
kongeøsterssopp, bakt sjalottløk & rødvinssaus
/ 595
(Melk, sulfitt)
Pannestekt loin av fersk & villfanget torsk
ertepuré, erteskudd fra Lilleblad, sotet purre, smørsaus & Løyrom
/ 425
(Fisk, melk)
Rosastekt andebryst fra Gårdsand i Vestfold,
søtet rødkål, saltbakt eple, konfitert potet & madeirareduksjon
/ 395
(Melk, sulfitt)
Sjokolade fondant, bringebær, knekk lune krydre
/ 165
(Melk)
En ny måte å servere riskrem på, kommer med en kirsebær is
/ 125
(Egg, melk)
Nidelven blå fra Gangstad gårdsysteri, Vinner av World cheese award 2023
peppekaker & solbær
/ 185
(Melk, gluten )