Åpningstider: Ons-lør kl. 16.00 – 23.30
Vi gleder oss til å servere deg gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil basert på høy kvalitet i råvarer og tilberedning.
Krabbe fra Hvaler, stangselleri & kaviar
/ 249
(Fisk, gluten, melk, skalldyr, selleri)
Coppa skinke fra Ask i Åsbygda ved Jevnaker
av Frilandsgris speket 6 til 8 måneder,
revet pepperknoll (Hadelandstrøffel) fra Thorbjørnsrud Ysteri
/ 195
(Melk)
Kaviar, modnet egg & karse fra Lilleblad
/ 229
(Fisk, egg, sennep)
Broccolini, byggoto, Eikerost & hymmerfond
/ 395
(Fisk, gluten, melk, skalldyr)
Béarnaisesaus, to typer løk, selleri & julienne-frites
/ 475
(Melk, selleri)
Sennepssaus, kål, gulrot, potetpuré & delitaketesseløk
/ 325
(Melk, sennep)
Bakt & pannestekt norsk blomkål,
ristet sopp, syltet løk, kapers, sellerikrem & soya vinaigrette
/ 295
(Melk, soya)
Nýr, hvit sjokolade
/ 125
(Fisk, gluten, melk, skalldyr)
Vår Norske versjon av klassikeren
Vi lager den med økologisk Rørosrømme
/ 95
(Egg, melk)
Norske oster, spør din servitør for dagens oster
/ 185
(Melk, gluten)