Åpningstider: ons-lør kl. 16.00 – 23.00
Åpningstider: ons-lør kl. 16.00 – 23.00
Åpningstider: Ons-lør kl. 16.00 – 23.30
Vi gleder oss til å servere deg gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil basert på høy kvalitet i råvarer og tilberedning.
Pannestekt kamskjell fra Frøya,
blomkål, fennikel, sjøgress, smørsaus, rogn
295
(Skalldyr, melk, fisk)
Tartar av håndskåret norsk storfe, steinsopp-majones,
tørket eggeplomme, Bufarost fra Valdres & urter fra Lilleblad.
245
(Egg, sennep, sulfitt)
Coppa skinke fra Ask i Åsbygda ved Jevnaker
av frilandsgris speket 6 til 8 måneder,
revet pepperknoll (Hadelandstrøffel) fra Thorbjørnsrud Ysteri
/ 195
(Melk)
Spør din servitør om hva vi serverer i dag
Fra 195—245
Norsk ytrefilet av okse, persillerøtter,
gresskarkrem, polentakake med Bufarost, rødvinssaus
485
(Melk)
Pannestekt Norsk sjøørret
blomkålkrem, savoykål, mandelpotetpuré, agurksalsa, spinat, smørsaus
425
(Fisk, mel)
Brisket-burger fra Rosenberg
brioche, pickeldressing, TINE cheddarost, pommes frites
285
(Gluten, melk, sennep, sulfitt)
Vår Norske versjon av klassikeren
Vi lager den med økologisk Rørosrømme
95
(Egg, melk)
Spør din servitør for dagens norske oster,
rabarbrakompott
195
(Melk, gluten)
Karamell, Nýr, vaniljeis
95
(Melk, gluten)
En tallerken med utvalgte julefavoritter
Røkt Stjerne-laks fra Fredriks røkeri på Fiskehallen & egg– og dillkrem
Tynnskåret skinke fra Tronefjell, Nýrkrem & syltede sennespfrø
Brie fra Dovre & krydderkompott
Surdeigsrundstykker, knekkebrød fra Sigdal & Kviteseidsmør
/ 265
(Gluten, melk, fisk, sennep, egg)
Coppa skinke fra Ask i Åsbygda ved Jevnaker
av Frilandsgris speket 6 til 8 måneder,
revet pepperknoll (Hadelandstrøffel) fra Thorbjørnsrud Ysteri
/ 195
(Melk)
Sterling kveite fra Hjelmeland, hjemmesyltet agurk,
eggekrem, selleri, soya & sesamdressing
/ 255
(Fisk, egg, soya, sennep)
Langtidsstekt sprø ribbe fra Prima Jæren,
medisterpølse & medisterkaker fra A. Idsøe,
rødkål, mandelpoteter, rørte tyttebær & hjemmelaget julesaus
/ 595
(Melk)
Urøkt pinnekjøtt fra pølsemaker Albert Idsøe i Stavanger,
vossakorv, rotmos & pinnekjøttsky med persille
/ 635
Pinnekjøtt påfyll / 195
(Melk)
Lutefisk fra Brødrene Andreassen på Verøy,
sprøstekt bacon, ertestuing, mandelpotet & hjemmelaget sennepssaus
Tilbehør:
Revet brunost, fjellmandel potetlefse fra Ola-Lompa,
grov– og sterk sennep, sennepspulver & sirup
/ 635
Lutefisk påfyll / 195
(Fisk, melk, gluten, sennep)
Indrefilet av norsk storfe fra Jæren, sellerikrem,
kongeøsterssopp, bakt sjalottløk & rødvinssaus
/ 595
(Melk, sulfitt)
Pannestekt loin av fersk & villfanget torsk
ertepuré, erteskudd fra Lilleblad, sotet purre, smørsaus & Løyrom
/ 425
(Fisk, melk)
Rosastekt andebryst fra Gårdsand i Vestfold,
søtet rødkål, saltbakt eple, konfitert potet & madeirareduksjon
/ 395
(Melk, sulfitt)
Sjokolade fondant, bringebær, knekk lune krydre
/ 165
(Melk)
En ny måte å servere riskrem på, kommer med en kirsebær is
/ 125
(Egg, melk)
Nidelven blå fra Gangstad gårdsysteri, Vinner av World cheese award 2023
peppekaker & solbær
/ 185
(Melk, gluten )