Åpningstider: ons-lør kl. 16.00 – 23.00
Åpningstider: ons-lør kl. 16.00 – 23.00
Åpningstider: Ons-lør kl. 16.00 – 23.30
Vi gleder oss til å servere deg gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil basert på høy kvalitet i råvarer og tilberedning.
Gravet kveite fra Sterling med akevittsyltet agurk, jalapeños,
soya & dill
235
(Fisk, gluten, soya, sulfitt)
Tartar av håndskåret norsk storfe, steinsopp-majones
tørket eggeplomme, pepperknoll & urter fra Lilleblad
245
(Egg, sennep, sulfitt)
Knutekål, kapers-majones, lettsyltet kål & beter,
betekarse & blomkålkarse
195
(Egg, sulfitt, sennep)
Norsk ytrefilet av okse, kantarell, fermenterte beter
gresskarkrem, potetterte & steinsoppsjy
485
(Melk)
Fjellørret fra Sirdal
to typer kål, grillet agurksalsa, grillede små poteter & majones
425
(Fisk, melk, sennep, egg)
Brisket burger fra Rosenberg
Brioche bunn, pickeldressing, cheddarost, pommes frites
285
(Gluten, melk, sennep, sulfitt)
Spør din servitør om hva vi serverer i dag
Fra 195-245
Bringebær & bringebærsorbet
95
(Melk)
Vår norske versjon av klassikeren
Vi lager den med økologisk Rørosrømme
95
(Egg, melk)
Spør din servitør for dagens norske oster
Rabarbra kompott
195
(Melk, gluten)