Åpningstider: Ons – Lør kl. 16.00 – 23.30

Mat & Van Gogh Alive på Lillestrøm Lobby

Benytt anledningen til å kombinere ditt besøk til Van Gogh Alive med et besøk til oss. Vi tilbyr en variert lunsj- og middagsmeny for deg som skal besøke den spektakulære kunstutstillingen. Ønsker du bare en kaffe eller noe lett å bite i, så tilbyr vi dette også. Viser du frem din billett, sørger vi for å gi det et ekstra godt tilbud på mat og drikke.

Gjennom perioden 14.november – 23.desember utvider vi åpningstidene våre i forbindelse med Van Gogh Alive. Den spektakulære kunstutstillingen foregår i umiddelbar nærhet til Lillestrøm Lobby og er virkelig verdt et besøk.

Les mer og kjøp dine billetter til Van Gogh Alive her

Spesialtilbud 
Kombiner kunstutstillingen med et hyggelig og velsmakende måltid i Lillestrøm Lobby. Hos oss kan du velge mellom flere spesialtilbud mot fremvisning av din billett til Van Gogh Alive. Du finner en oversikt over våre gode tilbud når du ankommer oss i forbindelse med ditt besøk til den spektakulære utstillingen. Vi kan friste med blant annet:
Napoleonskake & kaffe 105,-
Rekesmørbrød & drikke 249,-
3-retters a la carte 695,- (kveldstid)

Fra vår kaffebar serverer vi også flere fristelser i form av ulike småretter og nytraktet kaffe. Ønsker du å kombinere utstillingen med et glass vin eller bobler, så har vi dette også. 

For de minste har vi et eget lekerom som står til fri disposisjon. Vi har også et eget mat- og drikketilbud tilpasset våre yngste gjester. 

Utvidede åpningstider
Lillestrøm lobby har følgende åpningstider i perioden 14. november – 23. desember: 

Kaffebar: Alle dager 09:30 – 20:00
Vår kaffebar serverer varm og kald drikke i kombinasjon med et variert utvalg bakevarer, påsmurte baguetter og enkelte varme måltider. 

Restaurant: Onsdag – lørdag 16:00 – 20:00. Søndager 12:00 – 17:00
I tillegg til A la carte meny serverer restauranten brunsjmeny i tidsrommet 12:00 – 17:00. 
Merk: på søndager serveres kun brunsjmeny.