Åpningstider: Ons – Lør kl. 16.00 – 23.30

Linn er førsteservitør

Linn har en Bachelor i hotelledelse ved Høyskolen Kristiania og jobber som førsteservitør i Lillestrøm Lobby.

Hva er dine arbeids- og ansvarsoppgaver i Lillestrøm Lobby?
Jeg er førsteservitør i Lillestrøm Lobby, og har ansvaret i restauranten når restaurantsjefen ikke er til stede. Jeg ønsker gjester velkommen og følger de hele kvelden med god oppvarting av mat og drikke. Har vi nye servitører, sørger jeg også for å gi dem opplæring og følge dem tett opp.

Tidligere har jeg jobbet på Kringler Gjestegård som ansvarlig servitør. Ved siden av jobben tok jeg også et år med studier for å få fagbrev i søm og design.

Hva er det beste med å jobbe i Lillestrøm Lobby?
Det beste med å jobbe i Lillestrøm Lobby er de gode og flinke kollegaene mine. Mange av oss startet samtidig og vi har blitt godt kjent og fått et fint arbeidsmiljø. Jeg har også fått muligheten til å lære mye om mat og drikke av flinke og erfarne kollegaer med lang fartstid i bransjen.

Det er selvsagt også veldig fint å møte alle gjestene vi har på besøk i restauranten – både stamgjestene som kommer igjen og igjen, og spisegjestene som vi kun ser en gang ettersom de er tilreisende til Lillestrøm i forbindelse med messene og arrangementene til NOVA Spektrum.  

Hva er det som gjør at Lillestrøm Lobby er et spisested alle bør oppleve?
Er du glad i god mat og drikke, bør du ta turen til oss! Vi har stort fokus på lokale råvarer som blir satt sammen til nydelige retter man bør oppleve. Vi har også en lun og behagelig restaurant mange setter pris på når de spiser ute.  

Hva gjør du når du ikke er på jobb og kobler av?   
Når jeg ikke er på jobb liker jeg å bruke tid med nære og kjære, og gjerne finne på ting med dem. Da blir det gjerne noen turer i skogen, plukke sopp og stå på ski når snøen ankommer. Ellers liker jeg å dyrke grønnsaker og blomster i egen hage. Og ikke minst og sy og strikke egne klær!