Sommerstengt: 07.juli – 21. August

Velkommen til en smakfull og hjertevarm jul med den klassiske norske julematen!

Med god mat, drikke og en hyggelig atmosfære, er Lillestrøm Lobby det perfekte stedet for deg som skal arrangere julebord eller planlegger en førjulssamling for egne ansatte. Med lokaler som passer for både store og små grupper, sørger vi for å gi alle gjestene en god opplevelse. Vi inviterer bedrifter til å skape uforglemmelige øyeblikk for ansatte og kunder ved å bringe den varme og hjertevarme juletradisjonen til bordet.

Vår utvalgte klassiske norske julemat er mer enn bare mat. Den er en hyllest til våre røtter, en feiring av samhold og en mulighet til å dele smil og latter med dem vi setter pris på. Fra saftig pinnekjøtt og møre medisterkaker, til lutefisk og ribbe, og duften av nystekte kransekaker og multekrem, hver rett er en smakfull påminnelse om våre kjæreste tradisjoner. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer for enhver bedrifts behov, enten det er en intim lunsj eller en storslått bankett.

Kontakt oss i dag for å reservere ditt julebord
Vi er her for å hjelpe deg med å skape et vellykket arrangement. Sammen kan vi lage en julefeiring som blir husket i årene som kommer. Velkommen til en smakfull og hjertevarm jul med den klassiske norske julematen!

Stor eller liten gruppe? Vi har plass til alle!
Vi har fleksible fasiliteter som gjør at både store og små grupper er like velkomne hos oss. Dette betyr også at vi gjerne tar imot deg som planlegger et julebord eller en førjulssamling for flere hundre gjester eller som har behov for en sal med mer enn 1 000 sitteplasser. Hos oss får alle gjester plass samtidig som vi sørger for god personlig service.

Levende musikk eller annen underholdning?
Lillestrøm Lobby er godt utstyrt for deg som ønsker levende musikk eller annen underholdning som en del av arrangementet. Vårt tekniske utstyr inkluderer en stor og moderne LED-skjerm på hele 138 tommer, samt et lydanlegg som gir god lyd over hele lokalet. I tillegg har vi en scene som gjør det enkelt å heve stemningen med opptredener fra artister eller andre. Vi hjelper deg gjerne med å identifisere gode løsninger basert på vår profesjonelle arrangementskompetanse og lange erfaring med å legge til rette for vellykkede møteplasser.

Tog, buss eller bil? Perfekt beliggenhet uansett!
Lillestrøm Lobby har en sentral beliggenhet, bare noen minutter unna Lillestrøm stasjon, med hyppige togavganger til både Oslo Lufthavn Gardermoen og resten av regionen. I tillegg har vi 1250 parkeringsplasser rett utenfor døren, som alltid står til våre gjesters disposisjon. Vi tilbyr gratis parkering til alle julebordsgjester. Vi er også kun 2-3 minutters gange fra de største hotellene i Lillestrøm, med tilstrekkelig overnattingskapasitet, slik at alle julebordsgjester enkelt kan finne en god seng å sove i etter selskapet.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt julebord eller din førjulssamling!