Åpningstider: Ons – Lør kl. 16.00 – 23.30

Høstens smaksopplevelse på Lillestrøm Lobby

Høsten er en tid for å omfavne naturens overgang og nyte de rike smakene den bringer med seg. Hos Lillestrøm Lobby har kokkene tatt denne filosofien til hjertet, og vi gleder oss til å invitere deg til lanseringen av vår høstmeny fra 13. september.

Vi har satt sammen en høstmeny basert på ferske råvarer hvor hver tallerken er en hyllest til det autentiske, det rene og det delikate.

Forretter
Start din kulinariske reise med en smakfull forrett som reflekterer høstens rikdom. Lobby Krabberull med fersk krabbe fra Hvaler, stangselleri og rogn er en harmoni av havets skatter. Tartar av Okse serveres med syltet sennepsfrø, gresskar, persillekrem og en gravet eggeplomme, og skaper en spennende balanse av smaker og teksturer. Pannestekte kamskjell med fennikel og skalldyrskum tar deg med på en reise til sjøkanten, mens en planke med norske oster og spekemat fra Ask gir en autentisk smak av lokale råvarer. Sopp risotto med skogsopp, jordskokk og revet Eiker ost er en kremet og smakfull hyllest til skogens skatter.

Hovedretter
Hovedrettene på Lillestrøm Lobbys høstmeny presenterer en harmonisk blanding av smaker og teksturer. Gris fra Norsk Ullgris serveres med karamellisert selleri, grillet pak choi, kålrot og sennep, og gir en perfekt kombinasjon av søtt og salt. Entrecote med grillet hjertesalat, kremet soppstuing, bearnaise og pommes tar biffopplevelsen til nye høyder. Lamme mørbrad med jordskokk, gulrot og sjy med sort oliven og dill er en smakfull hyllest til norsk lam. Piggvar med selleri, erter og kantarell, samt en forførende skalldyrsaus, gir en smak av havets dybder.

Desserter
Høstens søte avslutning på Lillestrøm Lobbys meny er intet mindre enn en kulinarisk glede. Solbær, Nyr fra Grøndalen gård, mørk sjokolade og brunost-is er en symfoni av smaker som balanserer det syrlige, det søte og det fyldige. Ostekake med blåbær, salt karamell og cognac-iskrem er en moderne vri på en klassiker. Norske sorterte oster med hjemmelaget knekkebrød og aprikoskompott gir en elegant og smakfull avslutning på måltidet.

Book bord nå
Lillestrøm Lobby inviterer deg til å bli med på denne kulinariske reisen gjennom høstens smaker. Reserver ditt bord nå og opplev ekte nordisk brasseristil matlaging på sitt beste. Velkommen til en minneverdig aften fylt med lokale smaker, lidenskap for mat og en varm atmosfære.