Sommerstengt: 07.juli – 21. August

Gjør som LSK, velg Lillestrøm Lobby

Byens store fotballhelter valgte Lillestrøm Lobby som arena for årets store cupfinalebankett. Lillestrøm Lobby har lokaler som passer perfekt for både store og små grupper som ønsker å tilbringe en sosial dag eller kveld sammen.

Spør hva folk flest forbinder med Lillestrøm, og du får Lillestrøm Sportsklubb – LSK – til svar. Klubben har gjennom generasjoner satt sitt preg på byen gjennom en lang serie oppturer (og noen nedturer). I høst kjemper A-laget om å komme så høyt på tabellen som mulig i forbindelse med de siste rundene i årets eliteseriesesong.  

Vellykket bankettmiddag for 150 personer

Tidligere i år spilte heltene fra Lillestrøm cupfinalekamp mot Brann. Som seg hør og bør i forbindelse med en cupfinale, ønsket klubben å gjøre stas på egne spillere, støtteapparat og utvalgte hedersgjester med en bankettmiddag etter at A-laget tok seg helt til finalen i Norgesmesterskapet for fotball.   

Da klubben tok kontakt med Lillestrøm Lobby i forbindelse med middagsarrangementet, ble det raskt satt opp et forslag til en egen bankettmeny som var tilpasset arrangørens spesielle ønsker og behov.

Lillestrøm Lobby sørger for gode opplevelser med norsk mat i Lillestrøm.

I tillegg kom Lillestrøm Lobby med ulike forslag til hvordan lokalene kunne benyttes på en best mulig måte i møte med et ønske om å skape en minnerik kveld for alle gjestene.  

Se også: VELKOMMEN TIL EN UFORGLEMMELIG JULEBORDSOPPLEVELSE

Raske og gode løsninger

Lobbys evne til å finne raske, gode og smidige løsninger gjorde det enkelt for økonomi- og administrasjonsansvarlig Linda Djupnes i LSK å skape et vellykket arrangement:

Vi ble møtt på en god og profesjonell måte av Lillestrøm Lobby, og arrangementet ble akkurat slik vi ønsket oss. Dette skyldes i stor grad at Lobbys medarbeidere raskt forstod våre behov og kom med gode og konkrete forslag til løsninger selv om tiden fra planlegging til gjennomføring var svært kort. Dette er en hyggelig gjeng som det er lett å samarbeide med, og som sørger for at man er i trygge hender som arrangør, sier Linda fornøyd.

SEND EN UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL TIL LILLESTRØM LOBBY

Perfekte lokaler med alt du trenger

Lillestrøm Lobby har kapasitet til både store og små grupper, og har lokaler som passer perfekt til bedrifter, organisasjoner og andre som har behov for et sted der det er mulig å samle alle medarbeidere til en sosial happening.

Lillestrøm Lobby har lokaler som enkelt kan benyttes til julebord, kick-offs, bankettmiddager og andre sosiale happenings.

Lokalene er utstyrt med en scene, en stor LED-skjerm på hele 138 tommer og et lydanlegg som gir god lyd i hele rommet. Her kan man konsentrere seg om innholdet på arrangementet, mens Lillestrøm Lobby tar seg av resten. Er det behov for egne møte- og konferanserom som del av arrangementet, så er dette også tilgjengelig.

Tilsvarende er det også tilgjengelig overnattingstilbud i form av flere store og moderne hotell bare få minutters gange fra Lillestrøm Lobby.  

LEGG ÅRETS JULEBORD TIL LILLESTRØM LOBBY – TA KONTAKT NÅ

Gode og velsmakende matopplevelser

Lillestrøm Lobby åpnet dørene høsten 2022 og har et moderne kjøkken med dyktige kokker som sørger for gode og velsmakende matopplevelser basert på norske og nordiske mattradisjoner. Menyalternativene varierer med sesong og årstid ut fra når råvarene er på sitt beste, og kan også tilpasses dersom det er ønskelig.

Gjennom tett samarbeid med lokale produsenter har Lillestrøm Lobby alltid tilgang til råvarer av høy kvalitet samtidig som man unngår fordyrende mellomledd. Dette kommer kundene til gode i form av konkurransedyktige priser.

God stemning takket være Lillestrøm Lobby

Dessverre endte vårens cupfinale med tap mot Brann etter 90 intense minutter på Ullevål stadion. Linda Djupnes i LSK forteller at tapet imidlertid ikke var nok til å legge en demper på stemningen i løpet av bankettmiddagen, og gir Lillestrøm Lobby en viktig del av æren for dette:

Stemningen ble bra, tross cupfinaletapet. Det ble servert god mat og vi fikk strålende service underveis. Lillestrøm Lobby hadde også pyntet lokalene på en fin måte med effekter fra klubben i form av ballonger, servietter og flagg. Dette gjorde spisestedet intimt og hyggelig, og var med på å skape en god ramme for en bankettmiddag vi har gode minner knyttet til, sier Linda.    

Det ble en fin og minnerik kveld for LSK på Lillestrøm Lobby i vår.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan skape en vellykket samling eller happening for deg og dine kollegaer.

Telefon: 400 00 261

E-post: hello@lillestromlobby.no

Lillestrøm Lobby – Messeveien 6, 2004 Lillestrøm.

(Kreditering forsidebilde: NTB).