Åpningstider: Ons – Lør kl. 16.00 – 23.30

Eirik er konseptansvarlig

Eirik er utdannet kokk og jobber som konseptansvarlig i Lillestrøm Lobby.

Hvilke arbeids- og ansvarsoppgaver har du?
Jeg har ansvar for å sørge for en helhetstenkning når det gjelder konsept og drift av Lillestrøm Lobby. Vårt mål er å alltid sette våre spisegjesters behov og ønsker først, og det innebærer at man må ha et våkent blikk for alt fra mat og drikke til aktiviteter, musikk og mye mye mer. Kort sagt: alt som er med på å bidra til positive gjesteopplevelser, er noe jeg har ansvar for.

Arbeidsoppgavene utføres i nært og godt samspill med egne kollegaer. I tillegg er det nyttig å ha erfaring fra andre steder. Selv har jeg i mange år jobbet i ISS som F&B Manager med ansvar for å utvikle servicetilbudet for alt fra kantiner til personalrestauranter. Før jeg startet i Lillestrøm Lobby, jobbet jeg som leder for Sentralen Mat i Oslo.

Hva er det beste med å jobbe i Lillestrøm Lobby?
Det beste med å jobbe i Lillestrøm Lobby er utviklingen av nye konsepter og løsninger. Dette arbeidet skjer i nært samarbeid med ulike lokalmatprodusenter fra eget nærområde.  Produktene vi gjør nytte har sin egen historie og representerer noe unikt. Egenarten og troverdigheten det er å vite hvor råvarene kommer fra er svært berikende, og bidrar også selvsagt også til høy kvalitet på måltidene vi serverer.

Hva er det som gjør at Lillestrøm Lobby er et spisested alle bør oppleve?
Lillestrøm Lobby er et sted som er avslappende, men der det samtidig er stor oppmerksomhet rundt det å levere måltidsopplevelser av høy kvalitet. Hos oss får du ekte og ærlig mat til en fornuftig pris.

Hva gjør du når du ikke er på jobb og kobler av?  
Min største lidenskap er å trene trekkhunder for hundeløp. Det gir mange fine og herlige opplevelser ute – sommer som vinter – sammen med den herlige gjengen av firbeinte. Det er fint å bo og leve tett på naturen for å finne en motvekt til restaurantlivet.

I tillegg har jeg en god samling med vin i vinkjelleren som stadig fylles med nye objekter.