Åpningstider: Ons – Lør kl. 16.00 – 23.30

Daniel er kjøkkensjef

Daniel er utdannet kokk og jobber som kjøkkensjef i Lillestrøm Lobby.

Hvilke arbeids- og ansvarsoppgaver har du?
Som kjøkkensjef har jeg ansvaret for den daglige driften av kjøkkenet. Rollen er variert og spennende, og gjør at jeg både har ansvar for flere kokkekollegaer og må holde kontroll på menyer, oppsett og mye mer som inngår i arbeidet med å sørge for at kjøkkenet alltid fungerer og leverer.  

Tidligere har jeg jobbet som kokk på flere restauranter og spisesteder rundt omkring i landet. Den mest eksotiske jobberfaringen er fra Funksjonærmessen restaurant på Svalbard der jeg sørget for at turistene fikk servert gode måltider, og som ble kåret til en av Norges beste spisesteder. Det ble ingen isbjørn-observasjoner i løpet av oppholdet på øya, men hvalross var det mye av.

Hva er det beste med å jobbe i Lillestrøm Lobby?
Det beste med å jobbe i Lillestrøm Lobby er alle gode kollegaer og muligheten til å jobbe med spennende produkter fra lokale produsenter. Muligheten for å bruke kortreiste råvarer fra eget nærområder skaper høy yrkesstolthet og gir en kreativ frihet som på ingen måte er en selvfølge i rollen som kjøkkensjef.

Hva er det som gjør at Lillestrøm Lobby er et spisested alle bør oppleve?
Lillestrøm Lobby har fantastiske måltider og en totalopplevelse som passer til alle – enten man trenger en rask matbit eller ønsker en god måltidsopplevelse som strekker seg over en hel kveld.

Hva gjør du på når du ikke er på jobb og kobler av?   
Jeg trives med å gå turer i skogen sammen med samboeren, spesielt på høsten når fargene er på sitt fineste og luften er frisk og skarp.