Åpningstider: Ons – Lør kl. 16.00 – 23.30

Afternoon Tea på Lillestrøm Lobby

Utforsk Magien med Afternoon Tea i vakre omgivelser 9. mars fra kl. 14.00

Vi inviterer deg til Afternoon Tea med servering av delikate finger-sandwicher, deilige scones med tilbehør, søte kaker og ekte kvalitets-te.  Ta med venner, familie eller kollegaer, eller unn deg selv en skikkelig lørdagsopplevelse i hjertet av Lillestrøm.  

Afternoon Tea, denne herlige britiske tradisjonen med røtter tilbake til 1800-tallet, er nå kommet til Lillestrøm. I våre moderne, lune og hyggelige lokaler inviterer vi nå til Afternoon Tea fire lørdager i høst. 

Afternoon Tea er mer enn bare en matopplevelse. Det er en totalopplevelse der man kan flykte fra hverdagens hektiske tempo og senke skuldrene for et øyeblikk. 

Vi sørger for en herlig opplevelse der vi tar i bruk våre elegante treetasjes fat for å servere deg alt som en skikkelig Afternoon Tea skal bestå av. Her blir det en god kombinasjon av sandwicher, scones og søte kaker. I tillegg serverer vi selvsagt ekte kvalitets-te. 

Ønsker du å bestille et glass Champagne eller kanskje bobler fra England, med eller uten alkohol, så ordner vi selvsagt dette!

Klassisk Afternoon Tea:

  • 3 delikate fingersandwicher
  • Scones med syltetøy & krem
  • Makroner & sitronkake
  • Ferskbrygget te fra anerkjent kvalitetsleverandør

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår Afternoon Tea

Ps. Ta kontakt ved oss dersom du ønsker glutenfri eller vegetarisk Afternoon Tea.

Når: Lørdag 9. mars kl 14.00 – 17.00
Pris: 545,- per person
Booking: Hello@lillestromlobby.no eller