Åpningstider: Ons-lør kl. 16.00 – 23.30
Vi gleder oss til å servere deg gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil basert på høy kvalitet i råvarer og tilberedning.
Krabbe, stangselleri & kaviar
/ 249
(Fisk, gluten, melk, skalldyr, selleri)
Coppa skinke fra Ask i Åsbygda ved Jevnaker
av Frilandsgris speket 6 til 8 måneder,
revet pepperknoll (Hadelandstrøffel) fra Thorbjørnsrud Ysteri
/ 195
(Melk)
Hvit norsk asparges fra Hvasser, smørsaus, to typer kaviar
/ 295
(Fisk, egg, sennep)
Grønn asparges fra Hvasser, potetmos, reddik, nepe, smørsaus
/ 445
(Fisk, gluten, melk)
Jorsskokkpuré, gulrot, sprø potetkake, løk
/ 395
(Melk, sulfitt)
Bryst av Liveche kylling, madeira & morkelsaus, selleripuré
Norsk asparges, reddik, vårløk
/ 395
(Melk, sulfitt)
Brisket burger fra Rosenberg
Brioche bunn, pickeldressing, cheddarost, pommes frites
/ 249
(Gluten, melk, sennep, sulfitt)
Grønn asparges fra Hvasser, sprø potetkake, jordskokkpuré, gulrøtter, kaperssaus
/ 325
(Melk, soya, sulfitt)
Kompott, sprø chips. vaniljeis, hvit sjokolade
/ 125
(Melk)
Vår norske versjon av klassikeren
Vi lager den med økologisk Rørosrømme
/ 95
(Egg, melk)
Spør din servitør for dagens norske oster
Rabarbra kompott
/ 195
(Melk, gluten)