Åpningstider: Ons-lør kl. 16.00 – 23.30
Vi gleder oss til å servere deg gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil basert på høy kvalitet i råvarer og tilberedning.
Krabbe fra Hvaler, stangselleri & kaviar
/ 249
(Fisk, gluten, melk, skalldyr, selleri)
Coppa skinke fra Ask i Åsbygda ved Jevnaker
av Frilandsgris speket 6 til 8 måneder,
revet pepperknoll (Hadelandstrøffel) fra Thorbjørnsrud Ysteri
/ 195
(Melk)
Kaviar, modnet egg & karse fra Lilleblad
/ 229
(Fisk, egg, sennep)
Broccolini, byggoto, Eikerost & hymmerfond
/ 395
(Fisk, gluten, melk, skalldyr)
Béarnaisesaus, to typer løk, selleri, sprø potetstrimler
/ 475
(Melk, selleri)
Sennepssaus, kål, gulrot, potetpuré & delikatesseløk
/ 325
(Melk, sennep)
Brisket burger fra Rosenberg
Brioche bunn, pickeldressing, cheddarost, pommes frites
/ 249
(Gluten, melk, sennep, sulfitt)
Bakt & pannestekt norsk blomkål,
ristet sopp, syltet løk, kapers, sellerikrem & soya vinaigrette
/ 295
(Melk, soya)
Nýr, hvit sjokolade
/ 125
(Fisk, gluten, melk, skalldyr)
Vår norske versjon av klassikeren
Vi lager den med økologisk Rørosrømme
/ 95
(Egg, melk)
Norske oster, spør din servitør for dagens oster
/ 185
(Melk, gluten)
Sett sammen din egen meny
Asparges fra Hvasser, Coppa-skinke fra Ask
brunet smør – og kapersdressing, revet pepperknoll “Hadelands trøffel”
(Melk, sulfitt)
Tartar av Frøya-laks, kaviar, modnet egg og kase fra Lilleblad
(Fisk, egg, sennep, soya)
Ovnsbakt kveite fra Hjelmeland, smørdampede gulrøtter,
grønn asparges, potetkrem, løyrom og smørsaus
(Fisk, melk)
Béarnaisesaus, to typer løk, selleri, strimlede sprø potet
(Sulfitt, melk)
Brisket burger fra Rosenberg
Brioche bunn, pickeldressing, cheddarost, pommes frites
/ 249
(Gluten, melk, sennep, sulfitt)
Marinerte norske jordbær servert med fyldig vaniljesoftis
(Melk)
Vår norske versjon av klassikeren
Vi lager den med økologisk Rørosrømme
(Egg, melk)