Åpningstider: Ons-lør kl. 16.00 – 23.30

Åpningstider: Ons-lør kl. 16.00 – 23.30

Meny

Vi gleder oss til å servere deg gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil basert på høy kvalitet i råvarer og tilberedning.

Forretter

LOBBY`S KRABBERULL

Krabbe fra Hvaler, stangselleri & kaviar 
/ 249
(Fisk, gluten, melk, skalldyr, selleri)

COPPA SKINKE

Coppa skinke fra Ask i Åsbygda ved Jevnaker 
av Frilandsgris speket 6 til 8 måneder,
revet pepperknoll (Hadelandstrøffel) fra Thorbjørnsrud Ysteri
/ 195
(Melk)

Laks

Kaviar, modnet egg & karse fra Lilleblad
/ 229
(Fisk, egg, sennep)

Hovedretter

Kveite

Broccolini, byggoto, Eikerost & hymmerfond 
/ 395
(Fisk, gluten, melk, skalldyr)

EntrecÔte

Béarnaisesaus, to typer løk, selleri, sprø potetstrimler 
/ 475
(Melk, selleri)

Svinenakke

Sennepssaus, kål, gulrot, potetpuré & delikatesseløk
/ 325
(Melk, sennep)

Lobby's Burger

Brisket burger fra Rosenberg
Brioche bunn, pickeldressing, cheddarost, pommes frites
/ 249
(Gluten, melk, sennep, sulfitt)

Blomkål

Bakt & pannestekt norsk blomkål,
ristet sopp, syltet løk, kapers, sellerikrem & soya vinaigrette
/ 295
(Melk, soya)

Desserter

Eple

Nýr, hvit sjokolade
/ 125
(Fisk, gluten, melk, skalldyr)

Créme Brûlèe

Vår norske versjon av klassikeren
Vi lager den med økologisk Rørosrømme
/ 95
(Egg, melk)

Ost

Norske oster, spør din servitør for dagens oster
/ 185
(Melk, gluten)

3-retters meny - kr 795

Sett sammen din egen meny

Forretter

Asparges & skinke

Asparges fra Hvasser, Coppa-skinke fra Ask
brunet smør – og kapersdressing, revet pepperknoll “Hadelands trøffel”
(Melk, sulfitt)

Lakse tartar

Tartar av Frøya-laks, kaviar, modnet egg og kase fra Lilleblad
(Fisk, egg, sennep, soya)

Hovedretter

Kveite

Ovnsbakt kveite fra Hjelmeland, smørdampede gulrøtter,
grønn asparges, potetkrem, løyrom og smørsaus

(Fisk, melk)

biff & béarnaise

Béarnaisesaus, to typer løk, selleri, strimlede sprø potet
(Sulfitt, melk)

Lobby's Burger

Brisket burger fra Rosenberg
Brioche bunn, pickeldressing, cheddarost, pommes frites
/ 249
(Gluten, melk, sennep, sulfitt)

Desserter

jordbær

Marinerte norske jordbær servert med fyldig vaniljesoftis
(Melk)

Créme Brûlèe

Vår norske versjon av klassikeren
Vi lager den med økologisk Rørosrømme
(Egg, melk)