Åpningstider: ons-lør kl. 16.00 – 23.00

Åpningstider: Ons-lør kl. 16.00 – 23.30

Meny

Vi gleder oss til å servere deg gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil basert på høy kvalitet i råvarer og tilberedning.

Forretter

Kamskjell & smør

Pannestekt kamskjell fra Frøya,
blomkål, fennikel, sjøgress, smørsaus, rogn
295
(Skalldyr, melk, fisk)

Tartar av storfe

Tartar av håndskåret norsk storfe, steinsopp-majones,
tørket eggeplomme, Bufarost fra Valdres & urter fra Lilleblad.
245
(Egg, sennep, sulfitt)

coppa skinke

Coppa skinke fra Ask i Åsbygda ved Jevnaker
av frilandsgris speket 6 til 8 måneder,
revet pepperknoll (Hadelandstrøffel) fra Thorbjørnsrud Ysteri
/ 195
(Melk)

Hovedretter

hverdagsmat

Spør din servitør om hva vi serverer i dag
Fra 195—245

Okse

Norsk ytrefilet av okse, persillerøtter,
gresskarkrem, polentakake med Bufarost, rødvinssaus
485
(Melk)

Sjøørret

Pannestekt Norsk sjøørret
blomkålkrem, savoykål, mandelpotetpuré, agurksalsa, spinat, smørsaus
425
(Fisk, mel)

lobby's burger

Brisket-burger fra Rosenberg
brioche, pickeldressing, TINE cheddarost, pommes frites
285
(Gluten, melk, sennep, sulfitt)

 

Desserter

CRÉME BRÛLÈE

Vår Norske versjon av klassikeren
Vi lager den med økologisk Rørosrømme
95
(Egg, melk)

OSt

Spør din servitør for dagens norske oster,
rabarbrakompott
195
(Melk, gluten)

Høstens epleterte

Karamell, Nýr, vaniljeis
95
(Melk, gluten)

Forretter

JULESNACKS

En tallerken med utvalgte julefavoritter
Røkt Stjerne-laks fra Fredriks røkeri på Fiskehallen & egg– og dillkrem
Tynnskåret skinke fra Tronefjell, Nýrkrem & syltede sennespfrø
Brie fra Dovre & krydderkompott
Surdeigsrundstykker, knekkebrød fra Sigdal & Kviteseidsmør
/ 265
(Gluten, melk, fisk, sennep, egg)

COPPA skinke

Coppa skinke fra Ask i Åsbygda ved Jevnaker
av Frilandsgris speket 6 til 8 måneder,
revet pepperknoll (Hadelandstrøffel) fra Thorbjørnsrud Ysteri
/ 195
(Melk)

gravet kveite

Sterling kveite fra Hjelmeland, hjemmesyltet agurk,
eggekrem, selleri, soya & sesamdressing
/ 255
(Fisk, egg, soya, sennep)

Hovedretter

ribbe

Langtidsstekt sprø ribbe fra Prima Jæren,
medisterpølse & medisterkaker fra A. Idsøe,
rødkål, mandelpoteter, rørte tyttebær & hjemmelaget julesaus
/ 595
(Melk)

 

pinnekjøtt

Urøkt pinnekjøtt fra pølsemaker Albert Idsøe i Stavanger,
vossakorv, rotmos & pinnekjøttsky med persille
/ 635

Pinnekjøtt påfyll / 195
(Melk)

lutefisk

Lutefisk fra Brødrene Andreassen på Verøy,
sprøstekt bacon, ertestuing, mandelpotet & hjemmelaget sennepssaus

Tilbehør:
Revet brunost, fjellmandel potetlefse fra Ola-Lompa,
grov– og sterk sennep, sennepspulver & sirup
/ 635

Lutefisk påfyll / 195
(Fisk, melk, gluten, sennep)

indrefilet

Indrefilet av norsk storfe fra Jæren, sellerikrem,
kongeøsterssopp, bakt sjalottløk & rødvinssaus
/ 595
(Melk, sulfitt)

torsk & erter

Pannestekt loin av fersk & villfanget torsk
ertepuré, erteskudd fra Lilleblad, sotet purre, smørsaus & Løyrom
/ 425
(Fisk, melk)

And

Rosastekt andebryst fra Gårdsand i Vestfold,
søtet rødkål, saltbakt eple, konfitert potet & madeirareduksjon
/ 395
(Melk, sulfitt)

 

Desserter

sjokolade

Sjokolade fondant, bringebær, knekk lune krydre
/ 165
(Melk)

RISKREM CRÉME BRÛLÈE

En ny måte å servere riskrem på, kommer med en kirsebær is
/ 125
(Egg, melk)

VERDENS BESTE OST & PEPPERKAKE

Nidelven blå fra Gangstad gårdsysteri, Vinner av World cheese award 2023
peppekaker & solbær
/ 185
(Melk, gluten )